Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Марин – Пишемо историју

Марко Марин је био асистент код водећег гола против Ливерпула, у историјској победи од 2:0 у 4. колу Лиге шампиона.

Бивши немачки репрезентативац је приказао сјајну партију и после његовог корнера у 22. минуту је Милан Павков главом проследио лопту у мрежу за 1:0.

– Супер је победити Ливерпул са 2:0, тим који је прошле сезоне играо у финалу. Свака част екипи на борби и приказаној игри – рекао је Марин.

Он је био први стрелац за Црвену звезду у групној фази Лиге шампиона, а сада и асистент за први тријумф.

– Освајао сам трофеје и то су другачија осећања, али ово ми је можда највећа победа у каријери када се гледа посебно, свакако једна од најлепших. Тешко је описати те емоције. Дошао сам да помогнем екипи и да пишемо историју. Драго ми је да сам то успео, али бих истакао Павкова који је дао два феноменална гола. Цела екипа се одлично борила, сјајно смо дефанзивно стајали. Показали смо оно што нисмо у Ливерпулу, а то је да можемо да играмо и да имамо квалитет. То је недостајало у претходним утакмицама, што смо сада показали, посебно у првом полувремену.

Црвено-бели су до тријумфа дошли ношени фантастичном подршком са испуњених трибина Маракане.

– Мислим да су и фудбалери Ливерпула сада доживели атмосферу коју праве наши навијачи. Једно је причати пре утакмице, а друго када се изађе на Маракану и осети тај амбијент. Сигурно је и то њима било нешто ново, иако играју на великим стадионима и велике утакмице, али овакву атмосферу сигурно нису доживели и зато им није било лако. Сви смо сањали о овоме, причали смо међусобом, идемо да добијемо… Видело су у очима играча да смо могли да победимо када смо изашли на терен у оваквој атмосфери. Знали смо шта треба да променимо и да ћемо онда имати могућност да тријумфујемо – завршио је Марин.

Повезане вести

1 comment

Republika Srpska i Republika Srpska Krajina нов 7, 2018 at 15:16

Marko hvala za sve znanje, talenat, pozrtvovanje i umece koje si pokazao sa svojim saigracima…

Zahvalna Marakana i svi navijaci Crvene Zvezde…I love

Reply

Leave a Comment