Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дегенек – Све је могуће уз Делије

Борба у групи Ц Лиге шампиона постала је много неизвеснија након што је екипа Црвене звезде победила Ливерпул на свом терену резултатом 2:0.

– Ова утакмица је била потпуно друга прича у односу на сусрет у Ливерпулу. Павков је дао два изузетно лепа гола, играли смо добро као екипа и уз ову публику је све могуће. Наши навијачи су учинили много да нама олакшају, а противнику додатно отежају утакмицу. Мислим да нас је противник пре почетка утакмице потценио. Ми смо одлично отворили меч, мада је и Ливерпул у првих 20 минута утакмице имао две добре прилике. Није нам било лако, али када је то прошло дали смо голове и све је после било на нашој страни – рекао је Дегенек и наставио:

– Не могу да опишем како се осећам, мислим да ће тек касније сав набој, бес и срећа изаћи из мене. Свакако смо урадили велику ствар и сви смо поносни на овај резултат.

Изабраници Владана Милојевића ниједног тренутка нису изгубили веру у себе.

– Наравно да смо веровали да можемо да победимо. Шеф Милојевић је са својим стручним штабом направио одличну тактику, веровао је у нас и наш квалитет, ми смо на терену испоштовали све што су од нас тражили и то је дало резултат. Не постоји појединац кога треба издвојити, наша снага лежи у тимском духу и сви смо одиграли одлично. Наравно, Павков као стрелац два гола свакако заслужује огромне похвале. Овај резултат је плод квалитетног и преданог рада сваког у клубу. Надам се да ћемо наставити да нижемо одличне резултате – поручио је Дегенек.

 

Повезане вести

Leave a Comment