Moja Crvena Zvezda
Архива

Ruskinje bolje od Zvezde u Ligi šampiona

Odbojkašice Crvene zvezde pretrpele su drugi poraz u A grupi Lige šampiona, jer je posle 101 minuta igre rusko Zarečje slavilo sa 3:1, po setovima 26:24, 25:22, 16:25 i 25:12.

Izabranice Ratka Pavičevića pokazale još jedno dobro izdanje u elitnom klupskom takmičenju i propisno namučile šampionke Rusije.

Beograđanke su se sjajno držale u prva dva seta, a odlučila je po jedna lopta u korist Zarečja. U trećem setu Zvezda je diktirala ritam, imala prednost u finišu od osam poena (20:12) i lako ga rešila u svoju korist.

Ruskinje su shvatile da je vrag ondeo šalu i u nastavku meča ponovo preuzele kontrolu nad rezultatom što im donelo drugi trijumf u Ligi šampiona.

Ratko Pavličević, trener Crvene zvezde bio je zadovoljan izdanjem svojih devojaka i osvojenim setom.

“Moramo da budemo zadovoljni činjenicom da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Protiv Zarečja smo podigli nivo igre, ali ni to nije bilo dovoljno da osvojimo više od seta. U prva dva smo držali egal, međutim u neizvesnim završnicama rival se bolje snalazio. U trećem setu iskoristili smo opuštanje Zarečja. U nastavku je bio očigledan pad u našoj igri“, rekao je Pavličević.

Crvena zvezda će u 3. kolu Lige šampiona dočekati Fakro Mušinju iz Poljske, a ta utakmica će se odigrati narednog utorka, 7. decembra od 18 časova u dvorani Šumice u Beogradu.

Повезане вести