Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Бабић – Самопоуздање додатно расте

Успешну недељу која је почела победом над Ливерпулом, наши фудбалери завршили су тријумфом од 3:0 над Динамом из Врања у 16. колу Суперлиге.

 

– Резултат показује да смо добро играли. Имали смо можда мањих проблема на почетку утакмице, првих десетак минута док се нисмо прилагодили. У том периоду противник је створио неколико шанси. После смо већ преузели доминацију, постигли смо гол и од тада је све било много лакше. У другом полувремену смо играли још боље, били смо агресивнији и стварали смо више прилика. Могла је победа да буде и убедљивија, али задавољни смо приказаном игром и освојеним бодовима – рекао је Бабић.

На самом почетку другог дела игре Звездин штопер је након одличног центаршута Ебисилија затресао мрежу голмана Ђурића.

– Одлично су одиграли моји саиграчи у помоћној игри са стране, стигла ми је феноменална лопта и из онакве позиције ми није било тешко да погодим. Остао сам сам и повећао предност своје екипе. Најбитније је да побеђујемо и да скупљамо бодове, не дамо противницима да нам се приближе. Поред тога наравно да и мени, као и сваком играчу гол значи за самопоуздање.

Крај утакмице Бабић је дочека на трави због ударца који је задобио.

– Сударио сам се главом са играчем, није ништа страшно. Бићу спреман за нови гол главом, ако Бог да.

После великог броја утакмица изабраници Владана Милојевића одлазе на репрезентативну паузу.

– Не утиче густ распоред на нас, имамо велики број играча и, што је најважније, сви момци подједнако добро користе сваку прилику која им се укаже. У ком год саставу да играмо сви дајемо свој максимум и побеђујемо. Наравно да ће нам пријати неколико дана одмора пре него што се вратимо још напорнијем раду – закључио је Бабић.

Повезане вести

Leave a Comment