Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновије

Звездини ватерполисти још увек без победе

Ватерполисти Црвене звезде доживели су четврти пораз у Регионалној лиги. Црвено-бели су у свом базену изгубили од Морнара БС резултатом 8:9 у оквиру 4. кола.

Наши ватерполисти су добро започели меч. На полувремену су водили са 4:2, а било је и 5:3 на половини треће четвртине. Гости су успели да стигну до изједначења, али су црвено-бели ипак са голом предности ушли у последњи преиод игре, када је свој четврти погодак постигао Вељко Танкосић.

Борис Поповић је на почетку последњег периода постигао гол за 7:5, а Сплићани су поново стигли до изједначења. Душан Васић Звезди опет доноси предност, али Морнар већ у следећем нападу поравнава резултат на 8:8. Гости у последњем минуту први пут у овом дуелу долазе до вођства, а Звезда у свом последњем нападу не користи играча више и бодови одлазе у Сплит.

Најефикаснији у Црвеној звезди био је Вељко Танкосић са 4 гола, два је постигао Душан Васић, а по једном су се уписали Никола Бурсаћ и Борис Поповић.

Наредног викенда на програму је 5. коло када нас очекује вечити дерби, црвено-бели ће гостовати Партизану.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МОРНАР БС 8:9 (2:1, 2:1, 2:3, 2:4)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Борис Обрадовић и Ненад Голијанин. Играч више: Црвена звезда 11(4), Морнар 6(2). Петерци: Морнар 1(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 4, Максимовић, Бурсаћ 1, Перковић, Васић 2, Битадзе, Жежељ, Илић, Поповић 1, Шулц, Радовић, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Дејан Савић.

МОРНАР БС: Подруг, Бурић, Р. Акрап, Врдољак 4, Ћалић 1, Соље, Кроло, Павловић 1, Елез 1, Живковић 1, Дужевић, Д. Акрап, Павић, Бутић 1.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment