Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ – Лесковац у црвено-белим бојама

Црвена звезда има фантастичну подршку, то се показује из утакмице у утакмицу на стадионима широм Србије и Европе. Ипак, љубав према црвено-белим бојама не исказује се само на трибинама, веза између Делија и Звезде је много више од тога. Она је подршка у сваком тренутку, страст, радост, понос, љубав. Све то осетили смо на трећој по реду „Звездиној ноћи” одржаној у Лесковцу.

Удружење навијача Црвене звезде из Лесковца крајем сваке календарске године организује дружење које окупља све оне којима је наша Звезда у срцу. Зато не чуди што је интересовање и овог пута било огромно и што је неколико стотина навијача дочекало делегацију нашег клуба након победе над Динамом из Врања. Бакљада је обојила небо у црвено, а навијачке песме пожелеле су добродошлицу нашим представницима.

У дружењу са навијачима у Лесковцу уживали су шеф стручног штаба Владан Милојевић и његов асистент Владимир Јанковић, играчи Дејан Јовељић, Вељко Симић и Стефан Хајдин, као и председник клуба Светозар Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела, пословни директор Сефан Пантовић и наше легенде Јован Куле Аћимовић и Владимир Петровић Пижон.

Велику захвалност свима који су увеличали „Звездину ноћ” исказао је Бојан Стојановић, председик Удружења навијача Црвене звезде из Лесковца и члан Скупштине нашег клуба. Он је честитао екипи на оствареним резултатима у претходном периоду и истакао задовољство што ова манифестација расте и постаје традиционална.

Фантастична атмосфера владала је током целе вечери, а најлепши детаљ свакако јесу незапамћене овације и одушевљење свих присутних које је изазвао наш тренер Владан Милојевић. Звездаши су уживали у дружењу и фотографисању са нашим играчима, тренерима и легендама.

Осим Делија из Лесковца „Звездиној ноћи” присуствовале су и навијачке групе из Београда, Сурчина, Куманова, Босилеграда, Ниша, Српског Милетића и Смедерева, а како је све то изгледало забележили смо оком нашем камере. Уживајте у феноменалној атмосфери коју вам пеносимо у новој епизоди емисије Звезда ТВ.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment