Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Сусрет Звездиних легенди у Скопљу

Ветерани Црвене звезде гостовали су у Скопљу где су одиграли ревијални меч са селекцијом ветерана македонске престонице и остварили минималну победу поготком Ненада Стојановића.

Делегацију црвено-белих дочекале су Звездине легенде из Македоније Дарко Панчев, Илија Најдоски, Кирил Дојчиновски и Драган Канатларовски, а фудбалски празник увеличали су чланови црвено-беле делеације Драган Џајић, Станислав Караси, Милош Шестић, Јован Куле Аћимовић, Саша Марковић, Шкрбић, Шовран, Живковић, Лазаревић, Јоцић, Николић, Тодоровић и Кантар.

Утакмица је протекла у феноменалном дружењу, а скопска публика имала је задовољство и част да на терену поново види фудбалске велемајсторе попут Владимира Петровића и Здравка Боровнице.

Иако је резултат био у другом плану, црвено-бели су поготком Ненада Стојановића украсили гостовање у Македонији и уписали победу резултатом 1:0.

Гостовање јужним суседима уједно је и последњи овогодишњи меч Звездиних ветерана у актуелној години и идеалан начин да се спусти фудбалска завеса до пролећа 2019. године.

Скопље – Црвена звезда 0:1 (0:0)

Стадион: Помоћни терен ФК Вардар
Стрелац: Стојановић у 49. минуту.

Скопље: Угреновић, Станковцки, Карчев, Трајчевски, Гермевски, Мициновић, Димитровски, Савовски, Шакировић, Калаба, Ивановски. Играли су још: Т. Петковски, О. Петковски, Костевски, Еко.
Црвена звезда: Радуловић, Зорић, Боровница, Б. Николић, З. Николић, Стевовић, Стојановић, Туркаљ, Васиљевић, Јанковић, Петровић. Играли су још: Крњешевац, Стојков, Радовић.

Повезане вести

Leave a Comment