Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Искушења Вељка Николића

Пут до звезда неретко је посут трњем, у шта се пре десет дана уверио и Вељко Николић. Млади фудбалски архитекта доживео је повреду у дуелу Графичара, црвено-беле филијале, и мокролушке Звезде. Упркос пеху на терену иза југа Маракане, талентовани играч истакао је прегршт мотива да у 2019. години заблиста још јачим сјајем.

Опорављам се од повреде. Магнетна резонанца је показала напрснуће кости и руптуру лигамената, а процена доктора је три до четири недеље паузе. Надам се да ћу се што пре опоравити и вратити на терен – истакао је млади везни фудбалер.

Поруке подршке стигле су са свих страна.

Истог дана стигло ми је на десетине порука. Речи охрабрења упутили су ми саиграчи, другари, чак и играч са којим сам био у дуелу у тренутку повреде. Захвалан сам му на подршци и свестан да није имао намеру да ме повреди. Посебну снагу даје ми породица, она је увек уз мене.

Деветнаестогодишњи фудбалер повреду је доживео у периоду током којег је пружао феноменалне партије, а мотива за што ранији повратак у такмичарску форму има на претек.

Подизао сам форму, био близу врхунца и зато посебно жалим због непланиране паузе. Ипак, све је то део фудбала, искушења на путу до успеха су бројна и уверен сам да имам снагу да их пребродим. Посебан покретач ми је жеља да се прикључим првом тиму и наметнем током зимских припрема. Са нестрпљењем чекам шансу у првом тиму. Радује и порука селектора који ми је дао до знања да рачуна на мене.

До повратка на терен, Вељко време проводи поред њега.

Пратим игре саиграча из Графичара, али и првог тима, редовно сам уз њих и надам се да ће наставити да нижу успехе до краја године – истакао је Николић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Србин са Космета нов 15, 2018 at 18:14

Уз Јовељића највећи бисер у нашој Звезди.Сјајан играч,будући Пикси!

Reply
Hadži Dragan NBG нов 15, 2018 at 15:10

Hajde Veljko,hajde sine,bori se za dres Zvezde. I nemoj kao neki da odmah odeš u inostranstvo,nego prvo stasaj i fudbalski se dokaži ovde. Želim ti brz oporavak i što veći uspeh u karijeri.

Reply

Leave a Comment