Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Борба за четврти трофеј у сезони

Рагбисти Црвене звезде у досадашњем току сезоне која се у суботу приводи крају, не знају за неуспех, а захваљујући постигнутим резултатома већ су се окитили са три трофеја. Трофеји намењени шампиону Србије, победнику купа Србије и победнику Суперкупа Србије већ се налазе у црвено-белим веитринама, а у суботу ће наши рагбисти покушати да остваре незабележени успех и у витрине клуба донесу и четврти трофеј у сезони.

У суботу 17. новембра у СЦ „Инге“ игра се финале регионалне Балкан Супер лиге, а састају се београдски црвено и црно-бели. Претходног викенда две екипе су на истом месту одиграле и финални дуел првенства Србије у којем су црвено-бели славили резултатом 36:16 и тиме одбранили звање најбоље српске рагби 13 екипе.

Поводом предстојећег меча директор РЛК Црвена звезда Колин Клејвег је изјавио:

– „Наш посао није завршен победом претходног викенда. Још увек памтимо да смо у сличној ситуацији изгубили од истог противника у прошлогодишњем финалу Балкан лиге. Сада смо спремни за реванш.“

– Регионална Балкан Супер лига – ФИНАЛЕ:
Црвена звезда : Партизан
Игралиште: СЦ „Инге“
Датум: Субота, 17. новембар 2018. г.
Почетак: 14 часова

Повезане вести

1 comment

Goran нов 17, 2018 at 13:21

Ajmo momci do nove pobede i pehara…Inace pored 3 pehara koja ste naveli u tekstu da su vec osvojena,ovi momci su krajem Augusta osvojili i pehar prijateljskog turnira zvanog Crveno Beli Kup koji se igra izmedju Zvezde i vicesampiona bratske nam Rusije Spartaka iz Moskve,ako osvojimo i Balkansku Super Ligu bice to sezona iz snova,kao vaterpolisti pre 5-6 godina kada su osvojili titulu,kup,LS,LEN Superkup i medjunarodni turnir u Sarajevu…Bilo kako bilo puna podrska momcima sta god da urade jer ove sezone su vec uradili mnogo dobrih stvari,NAPRED ZVEZDA!

Reply

Leave a Comment