Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић: „Морамо да реагујемо“

Кошаркаши Црвене звезде у предстојећи дуел АБА лиге улазе у не баш најбољој атмосфери. Пораз од Монака на домаћем паркету свима је тешко пао, али он може бити и смерница шта и како даље треба радити и на шта посебно обратити пажњу.

Пред дуел са Морнаром о томе је говорио и тренер Милан Томић:

– „Треба да исконтролишемо екипу Морнара, треба да смањимо број наших грешака пошто их имамо у просеку 17 у Еврокупу. Морамо да исконтролишемо брзу игру Барана и велики број шутева за три поена. Свакако морамо да реагујемо након Монака. Био је то први пораз код куће. Рекао сам и на почетку сезоне да ће бити успона и падова. У овом тренутку не могу да кажем да је то пад. То је једна лоше одиграна утакмица. Сад ће неко да каже и да је у Улму била лоша утакмица, али смо ми реаговали против Олимпије и одиграли добро. Сада треба да се успостави контрола. Морнар долази у добром расположењу у Београд након победе над Торином у Еврокупу, али на нама је да добром, чврстом и контролисаном игром дођемо до бодова.“

Повезане вести

4 comments

Veteran Sever нов 17, 2018 at 14:29

Reaguj pod hitno…sad je vikend, ali u ponedeljak ujutru odmah kupi kartu za Atinu i adio! Pojma ti nemas…Onaj muceni Alimpije je Fil Dzekson za tebe!

Reply
instagram:@sveozvezdi_ нов 17, 2018 at 12:13

Ja nzm sta svi sad pljuju tomica.Ljudi covek je tek fosao pustimoga jos malo.Isto je tako bilo sa Radonjom pa vidite sta je napravio.Tomic je odlican trener samo mu malo treba vremena.

Reply
Goran нов 17, 2018 at 16:48

Pod njegovim vodjstvom osvojili ABA Super Kup,u ABA Ligi bez poraza a i u Evrokupu ima da prodjemo u drugi krug siguran sam i pljuju ga dosta njih…

Reply
Горан24Горан нов 17, 2018 at 08:59

Вероватно је крајње време да се реагује, нема чекања звони аларм за узбуну! Напред Звездо.

Reply

Leave a Comment