Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Рагбисти шампиони Балкана!

Црвана звезда – Партизан 30:6

Рагбисти Црвене звезде освојили су титулу шампиона Балканске Суперлиге пошто су у финалу победили Партизан са 30:6.

Само недељу дана након финала плеј-офа Суперлиге Србије у којем су славили против вечитог ривала, црвено-бели су поново били бољи.

Меч је одигран на теренима СЦ Инге у Београду. У првом полувремену се водила велика борба. Црвено-бели су до одмора успели да стекну предност и поведу са 10:6.

У наставку је на терену постојао само један тим, а то је Црвена звезда. Ређали су се успешни напади наших рагбиста, а на крају су црвено-бели тријумфовали са 30:6.

За Црвену звезду у финалу Балканске Суперлиге су наступали Милош Зоговић, Илија Крстић, Петар Милановић, Денис Ченгај, Рајко Трифуновић, Џек О`Брајан, Александар Ђорђевић, Сем Херон, Владислав Дедић, Марко Јанковић, Никола Ђурић, Предраг Кеглић, Стефан Недељковић, Велибор Срећковић, Слободан Миленковић, Матеј Бајић, Вук Штрбац, Ненад Зујић, Војислав Дедић, Данило Косановић.

Наши рагбисти су са својим првим регионалним трофејом заокружили најуспешнију сезону у иторији пошто су по први пут освојили сва четири трофеја у такмичењима у којима су наступали.

ЧЕСТИТАМО ШАМПИОНИ!

Повезане вести

3 comments

Немања Булатовић јан 25, 2020 at 11:33

Јако сам поносан на наше шампионе!
И драго ми је што смо прваци региона у коме
живимо!

Reply
Loki нов 17, 2018 at 20:55

Beogradska zvona zvone da pozdrave sampione!!!! Sou tajm u SC „Inge“…ne cetiri, nego pet trofeja ragbisti pokupili ove godine!!! Najatraktivnijim i najnapornijim timskim sportom u ovom delu Evrope caruju nasi crveno-beli!!! Ubili smo grobare kako smo igrali… Hajde MCZ – dajte neku reportazu o ovim crveno-belim supermenima, priblizite ove momke navijacima, nemojte da skopski „Vecer“ posveti dve stranice „Zvezdinim buldozerima“, i engleski Sky News pravi reportazu o crveno-belim terminatorima…a ovde, u Srbiji, samo agencijske vesti o tituli ragbista, ako i toga bude. Kapa do zemlje, majstori…A sad u pohod na Evropu!!!!

Reply
Goran нов 17, 2018 at 16:59

Bravo majstori kakva sezona! Osvojili sva 4 trofeja+jos jedan turnir Crveno Beli Kup prvi put ovako nesto vidjeno na ovim prostorima…Al’ najjace je sto smo sva 4 trofeja osvojili tako sto smo u sva 4 finala pobedili najveceg rivala Partizan i to ukupno 164:54 racunajuci sva 4 finala,sta reci BRAVO!

Reply

Leave a Comment