Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Млади хокејаши златним голом славили у Крању

Кадети Хокејашког клуба Црвена звезда данас су се у Крању састали са екипом Триглава и остварили нову, трећу победу против истог ривала, у актуелној сезони. Меч је обиловао преокретима, али су наши млади хокејаши златним голом успели да дођу до тријумфа.

Триглав Крањ : Црвена звезда 4:5 (2:2, 2:2, 0:0, 0:1)

Прва трећима протекла је у изједначеној игри у којој су црвено-бели два пута водили, али је домаћа екипа успевала да сустигне резултат. Голом Марка Драговића наши младе оклопницу повели су, али је домаћин само два минута касније стигао до изједначења. Само минут након изједначења Василије Маринковић на асистенцију Марка Драговића поново доводи нашу екипу у предност. Ипак, у 18. минуту домаћин поново поравнава резултат након што је Марко Младеновић искључен.

И у другу трећину црвено-бели улазе оштром игром, па након још једне дисциплинске казне (Игор Митровић), домаћин стиже до прве предности-3:2. Четири минута касније домаћини стижу и о предности од 4:2. Након искључења једног домаћег хокејаша Лазар Пејчич смањује резултат на 4:3 у 35. минуту, а два минута касније голом Страхиње Видовића црвено-бели поравнавају резултат-4:4.

У последњој трећини није било голова па је меч отишао у продужетке.

У продужетку Звездини кадети голом Алексе Гвозденовића на асистенцију Матеје Поповића стижу до златног гола и победе.

Две екипе ће у недељу 18. новембра одиграти још један сусрет.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

1 comment

Loki нов 17, 2018 at 20:58

Bravoooo….klinci…Hokej se vraca na velika vrata!

Reply

Leave a Comment