Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Још једна фантастична партија Бена у селекцији Комора

Велики број фудбалера Црвене звезде овог викенда има репрезентативне обавезе. Свако од њих има мању или већу улогу у својим националним селекцијама, али посебно се један истиче.

Нападач нашег клуба Ел Фарду Бен пружио је још једну добру партију за селекцију Коморских острва. Селекција Комора данас је играла пети сусрет у групи „Б“ квалификација за Афрички куп нација. Њихов противник у граду Морони била је репрезентација Малавија, а Комори су славили резултатом 2:1. Стрелац првог гола за ову острвску земљу био је управо нападач црвено-белих. Бен је мрежу Малавија затресао већ у 2. минуту, а треба истаћи да је то био Бенов четврти погодак у квалификацијама од укупно пет колико су Комори постигли.

????????????????????????????????????

Пре овог поготка Бен је затресао мрежу Камеруна почетком септембра у ремију 1:1, док је у сусрету са Мароком 16. октобра који је завршен резултатом 2:2 био двоструки стрелац.

На жалост Ел Фарду Бен неће успети да Коморе одведе на завршни турнир, пошто су коло пре краја квалификација пласман из групе „Б“ већ обезбедили Мароко као првопласирана селекција и Камерун који је домаћин Купа Афричких нација 2019. године.

Повезане вести

Leave a Comment