Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

СРЛС: Реми Обилића и Звезде

Рукометаши Црвене звезде настављају са играма „топло-хладно“. У оквиру 8. кола Супер рукометне лиге Србије црвено-бели су гостовали градском ривалу екипи Обилића.

Обилић : Црвена звезда 31:31 (12:16)

Црвена звезда је имала вођство од првог до последњег минута када је домаћи тим стигао до изједначења, а Звезда изгубила победу. Црвено-бели су били ослабљени неиграњем Давора Лаковића и Ивана Рајичевића, што се у пресудним моментима осетило.

Почело је брзом серијом црвено-белих од 4:0, што је била и основа за предност током целог тока меча. Изабраници Ненада Перуничића су углавном имали четири гола предности, а максимална разлика износила је +5. До краја полувремена Обилић је успео само да се приближи на два гола заостатка (8:10) у 19.минуту, али је Звезда одмах узвратила преко Љубојевића и Стошљевића. Петар Бугариновић је поставио 12:16 након првих 30 минута.

И у наставку је Звезда имала сигурну предност, Обилић је преко Ивошевића дошао до 22:23 у 47.минуту, одмах су црвено-бели одбили налет головима са крилних позиција, прецизни су били Пешић и Јокић. Звезда је све до истека 58.минута имала три гола предности, и нико није наслућивао пад у игри који ће проузроковати било који исход а да није победа црвено-белих. Обилић је преко Растка Аничића, уз један гол Мирића, стигао до изједначења у последњем минуту. Звезда је била збуњена таквим редоследом дешавања да није успела да организује последњи напад на утакмици.

Црвена звезда након осам одиграних утакмица на табели СРЛС-а заузима шесту позицију са осам освојених бодова. У наредном 9. колу наши рукометаши дочекују екипу Новог Пазара које је тренутно петопласирана са два бода више.

Табела СРЛС-а:
1. Динамо Панчево 16
2. Металопластика Шабац 15
3. Партизан Београд 11
4. Мокра Гора Зубин Поток 10
5. Нови Пазар 10
6. Црвена звезда Београд 8
7. Шамот 65 Аранђеловац 7
8. Обилић Београд 6
9. Кикинда 5
10. Рудар Костолац 4
11. Спартак Војпут Суботица 4
12. Слога Пожега 0

Повезане вести

Leave a Comment