Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Јуниори Звезде на врху Триглава

Јуниори Хокејашког клуба Црвена звезда јуче су златним голом савладали у Крању екипу Триглава, а данас су против истог ривала били знатно ефикаснији.

ХК Триглав Крањ : СКХЛ Црвена звезда 3:7 (1:3, 1:3, 1:1)

Већ у првој трећини црвено-бели оклопници стекли у два гола предности. Већ у 4. минуту Матеја Ранковић доводи Црвену звезду до предности, али шест минута касније домаћин поравнава на 1:1. Добру игру црвено-бели крунишу у 11. минуту, а стрелац је био МАрко Младеновић на асистенцију Марка Драговића. У 16. минуту Матеја поповић постиже нови погодак па се прва деоница завршава предношћу наше екипе од 3:1.

У другом периоду игре голова није било до 30. минута када Матеја Поповић краде пак домаћим играчима и из соло продора постиже свој други, а Звездин четврти погодак. У 36. минуту домаћин смањује на 4:2, а само 25 секунди касније МАрко Драговић асистира Страхињи Видовићу који тресе мрежу за 2:5. У последњем минуту друге трећине Звезда стиже до новог поготка. Стрелац за 2:6 био је Марко Драговић на асистенцију Матеје Поповића.

Последња трећина започиње брзим поготком домаћина. А у 51. минуту виђен је још један контра напад црвено-белих. Сјајни Матеја Поповић краде пак домаћинима, асистира Марку Драговићу који постиже свој други гол за коначних Триглав-Црвена звезда 3:7.

Млади хокејаши Црвене звезде након овог тријумфа избили су на другу позицију на табли. И поред чињенице да имају меч више одигран од екипе Јесеница за очекивати је да се црвено-бели до краја сезоне укључе у борбу и за највиши пласман.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment