Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Подржите нас и у купу(видео)

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је дан уочи меча осмине финала против ТСЦ-а из Бачке Тополе да је пред његовим изабраницима низ искушења на три фронта истичући важност првог у низу корака.

– Улазимо у завршни део полусезоне. Предстоји нам осам утакмица у двадесетак дана. Искористили смо паузу да се одморимо, али и како би смо радили на припреми за долазеће изазове. Жеља нам је да дођемо до завршнице такмичења. Ривал је добра екипа, са високим амбицијама, један од фаворита у Првој лиги, одлично предвођен од стране господина Саба. Без дилеме нас очекује занимљива, али и тешка утакмица. Позивам све звездаше да нас подрже и у Купу Србије – истакао је стратег шампиона Србије.

Посебан задатак за стручни штаб представља веома густ распоред о чему сведочи податак да је сутрашњи дуел 30. од почетка сезоне.

– Промена временских услова донела је и неугодније услове за игру, тешке терене… Прегршт је фактора који утичу на састављање тима, приморани смо на ротације. Понављам играчима да морају да буду у потпуности спремни и фокусирани на утакмице јер свака са собом доноси одређени ризик. Здравствени проблеми имају утицаја, али се надам да ћу ускоро имати све играче на располагању.

Посебне главобоље уследиле су после утакмице са Ливерпулом.

– Дуели Лиге шампиона су знатно захтевнији, изискују више трчања и напора, ривали су на вишем нивоу и то је тешко дочарати на тренингу. Управо захтевност интернационалних мечева манифестовала се на повреде. Играмо среда-недеља, не желим да кукам, драго ми је да је тако јер волим утакмице, али су напори веома високи. Не треба заборавити да имамо и репрезентативце који су изложени додатним напорима. Некад смо за целу сезону играли око 36-37 утакмица колико ћемо сад одиграти за полусезону.

Управо репрезентативна пауза била је повод Милојевићу да се осврне и на игре Орлова.

– Увек сам уз репрезентацију, велики сам навијач Србије. Драго ми је да смо на добром путу, да све иде како треба. Неопходно је пружити подршку репрезентативцима и обезбедити им мир. Утакмица са Литванијом веома је битна, прилика је да ставимо тачку на и – истакао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment