Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Дођите на дружење са Павковим

Црвена звезда ће утакмицом у Купу Србије против ТСЦ-а покушати да настави победнички низ и упише шесто узастопно славље, а дуелу у оквиру осмине финала најмасовнијег домаћег такмичења ће претходити дружење Милана Павкова са звездашима и акција која ће обрадовати све присталице нашег клуба.

Милан Павков, двоструки стрелац у утакмици са Ливерпулом и потписник прве победе црвено-белих у групној фази елитног такмичења, постао је јунак присталица српског шампиона, а за неизмерну радост коју им је приуштио навијачи су му се одужили песмом.

„Хеј Павков, скочи и дај гол главом“, препевана верзија оде чувеном Михају Пјановићу, грмела је током другог полувремена утакмице са енглеским представником, а исти стихови још дуго ће се певати и подсећати нас на историјску победу.

Неизмерна подршка високом центарфору била је повод за организовање јединствене акције, па ће се Павков у среду од 13:30 часова, у Ред Стар шопу дружити са црвено-белом публиком, а том приликом биће промовисана и мајица са његоивим ликом украшена већ поменутим стиховима.

Осим фотогрисања са мезимцем или узимања аутограма од њега, присутни ће бити у прилици и да међу првима купе најновији артикал из наше радње што је свакако разлог више да сви звездаши среду поподне проведу у Љутице Богдана и клуб подрже на другом кораку у Купу Србије.

Повезане вести

Leave a Comment