Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Звездина деца се представила Звездашима

КК Црвена звезда мтс има сјајну дугогодишњу сарадњу са београдском школом кошарке Пробаскет. У складу са тим на полувремену утакмице између црвено-белих првотимаца и Морнара чланови школе кошарке Црвене звезде одмерили су снаге са вршњацима из Пробаскета.

Једна од окосница КК Црвена звезда мтс јесу млађе категорије клуба. Системски је постављена јасна хијерархија у жељи да први тим Звезде из године у годину добија играче из свог погона, а да при том и бележи успехе у свим старосним узрастима.

Све почиње од школе кошарке која окупља велики број талентованих малишана. Баш они су имали прилику да покажу своје умеће у дуелу са вршњацима из школе кошарке Пробаскет. Наиме, Црвена звезда и београдски Пробаскет имају дугогодишњу успешну сарадњу која се огледа и кроз Летњи камп Црвене звезде. Велики број клинаца из Пробаскета годинама уназад усавршава своје кошаркашко умеће на традиционалном летњем кампу, а нема сумње да ће тако бити и наредне године.

Традицију поштујемо и негујемо па је ово права прилика да најавимо да ће Летњи Камп Црвене звезде бити одржан и наредног лета. Све сервисне информације, као и комплетна понуда биће доступни у наредним данима на званичном клупском сајту, као и на друштвеним мрежама КК Црвена звезда мтс.

До тада, очекује нас још кошаркашке акције са најмлађима налик на ону коју је публика у дворани ’’Александар Николић’’ имала прилику да види на полувремену утакмице између Црвене звезде мтс и Морнара. Уживали смо у потезу младих талентованих кошаркаша и честитамо клинцима из Пробаскета на сјајној представи против клинаца из школе кошарке Црвене звезде мтс.

Видимо се поново у хали, али и на Летњем Кампу наредне године на теренима у Врњачкој Бањи и на Златибору.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment