Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Изборна комисија и електронски начин гласања

На основу члана 27. Статута ФК Црвена звезда, Управни одбор је на седници одржаној 15. новембра 2018. године, донео одлуку о расписивању избора за председника Клуба, који ће бити одржани 8, 9. и 10. децембра 2018. године у времену од 9 до 19 часова и уједно донео одлуку о именовању чланова Изборне комисије, која ће обавити све потребне радње прописане Правилником о изборима.

За чланове Изборне комисије том приликом су именовани: Матија Радојичић (председник), Иван Шебек (заменик председника), Станислав Николић (члан), Милош Лазаревић (члан), Маја Кужет (члан), Зоран Ивковић (члан), Милош Јанковић (члан), Стеван Сојић (члан), Павле Станчић (члан), Драгана Виторовић (члан), Жељко Шкорић (члан).

Право да гласају на изборима за председника Клуба имају сви чланови Клуба уписани у књигу чланова, изузев редовног члана јуниора.

Чланови ће моћи да гласају на бирачком месту у просторијама одређеним од стране Изборне комисије, као и путем електронске поште са е-маил адреса верификованих од стране Службе за чланство Клуба.

Право да гласају путем wеб апликације имају сви пунолетни чланови Клуба. Рок пријављивања за електронско гласање је од 26. новембара до 2. децембра 2018. године, до поноћи.

У вези са електронским гласањем, чланови се упућују да посете сајт https://cz-izbori.com, који ће у функцији бити од 26. новембра и на њему ће моћи попуне формулар за пријаву, који се налази на насловној страни.

Чланови који су променили своју е-маил адресу морају о томе да обавесте Службу за чланство до 30. новембра 2018. године.

Повезане вести

Leave a Comment