Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаОдбојка

Звезда супериорна против Пазараца

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НОВИ ПАЗАР 3:1 (25:20, 24:26, 25:19, 25:15)

У оквиру 10.кола БПШ Супер лиге Србије наши одбојкаши су се други пут у сезони састали са екипом из Новог Пазара, и забележили нови тријумф. Овај пут су били бољи резултатом 3:1.

Пазарци су боље отворили утакмицу и у првом делу првог сета били у предности. Али је Звезда потом серијом окренула резултат и привела сет у своју корист 25:20.

Пазарци су и у другом сету били јако добри. Вођена је велика и изједначена борба током целог сета и све до самог краја. Звезда је прва имала две сет лопте које није искористила. Пазарци су пожртвованом игром спасили и серијом од четири поена освојили сет 24:26. и поравнали резултат.

Наши одбојкаши су у трећем сету заиграли много боље и сигурније, и прилично уверено освојили сет са 25:19. и повели са 2:1. у сетовима.

Пазарци су само почетком четвртог сета били достојан противник. У наставку сета наши одбојкаши су заиграли ангажовано и лако решили сет и самим тим и меч у своју корист. Резултат на крају сета је гласио 25:15 за нашу екипу. Одбојкаши Црвене звезде су и други пут у сезони били и славили резултатом 3:1.

Са 20. поена најефикаснији у Звездиним редовима био је Лазар Додић, а Андоновић је забележио 15. поена.

Београд – Дворана: УСЦ Вождовац. Гледалаца: 100. Судије: Зоран Радовановић и Предраг Баланџић. Трајање меча: 99 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јевтић (либеро), Петковић, Тадић, Машуловић 11, Нејић 4, Синђелић 5, Додић 20, Н. Павловић, Андоновић 15, Д. Павловић 9. Нису играли: Мељанац, Ђурђевић, Петровић, Јовановић. Тренер: Драган Кобиљски.

НОВИ ПАЗАР: Зоранић, Сретеновић 1, Поломац 5, Еремић 11, Даца 3, Зуковић (либеро), Суботић 1, Ангуло 12, Вукашиновић 16, Халиловић 1, Милутиновић 7. Нису играли: Божовић, Радосављевић, Прушевић. Тренер: Хамза Затрић.

Фото: (ОК Црвена звезда) 

Повезане вести

Leave a Comment