Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

ФК прославио 20 година од Токија

Тачно пре 20 година Црвена звезда засијала је свом својом снагом. Остварила је оно што ни једном намшем клубу до дана данашњег није пошло за руком. Постала је првак света!

На свечаности која је овим поводом уприличена у ВИП ложи „Пет звездиних звезда“, појавила су се многа Звездина имена и сви они заједно евоцирали су успомене на величанствен догађај.

Легедна црвено белих Драган Џајић истакао је да би волео да један наш клуб у скоријој будућности понови овај успех, али да би у тренутним околностима требало поставити реалне циљеве.

–Срећан сам што и 20 година касније тријумф из Токија има вредност и надам се да ћемо у будућности успетида га поновимо. Сви који се сећају те утакмице знају да је у нашем тиму било неколико играча који су у Барију освојили титулу европског првака.

Владица Поповић је тада водио тим чији успех до сада ни један клуб са наших простора није успео да понови.

–Бити тренер Црвене звезде је привилегија, али и највећа могућа одговорност. Оно што је за друге успех, за црвено беле је обавеза. Озбиљно смо се спремали за меч против Кола Кола, тако да сам ушао чак у Мадрид да „скенирам“ јужноафриканце – присетио се трофејни тренер.

Повезане вести

4 comments

Dark дец 9, 2011 at 09:06

Nas trener Vladica Popovic je skenirao juznoamerikance, a ne juznoafrikance. 🙂 Chile je ipak u juznoamericka drzava. 🙂

Reply
DSCU дец 8, 2011 at 21:32

Posto vidim da se ova uprava specijalizovala za saopstenja i proslave, samo neko neka im kaze, da cemo sledece godine da slavimo mozda 5 godina od zadnje titule! Neka malo na tome porade, a ne da zderu, piju i gledaju kasete!

Reply
superstar дец 9, 2011 at 00:00

msm da su na dvd bar presli.. modernizacija, bracala..

Reply
Mire дец 8, 2011 at 21:19

U petak je i godinu dana pod vođstvom Roberta Prosinečkog, pa da krenemo sa analizama, svakako će ih biti sijaset: http://www.mozzartsport.com/vesti/9658/mozzart-analizza–prosinecki–godina-prva/

Reply

Leave a Comment