Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Омладинци поражени након преокрета

Упркос чињеници да су омладинци Црвене звезде три пута водили и пружили врло добру партију, поражени су у гостима од Наполија са 5:3 захваљујући троструком стрелцу за Ђанлуки Гаетану.

Омлаинци Црвене звезде повели су већ у 3. минуту, а голу Богдана Јочића из једанаестерца претходио је прекршај над Алексом Терзићем.

Рано вођство црвено-белих утицало је да ривали потпуно спуштених гардова уђу у меч, а после конфузије у нашем петерцу Перини је спретно реаговао и изједначио резултат.

Једанаест минута било је потребно борбеним и веома мотивисаним изабраницима Братислава Живковића да стигну до новог вођства, а стелац је након корнера који је извео Терзић био Борисав Бурмаз.

Гости су уз гол предности отишли на одмор, али је Наполи већ у 48. минуту поново изједначио. Стрелац је био Сапорети после додавања Мецонија.

Трећи пут су Звездини бисери повели у 64. минуту. Дедијер је после само пет минута на терену затресао мрежу спретном реакцијом после ударца Бурмаза који је погодио стативу.

Одговор је уследио такође од резервисте – Ђанлука Гаетано је у 70. минуту сјајно извео слободан ударац и донео изједначење, а посао у завршници Београђанима је отежало искључење Аџибабе.

Потпуни преокрет донео је Гаетано са још два поготка у последњих 10 минута и тако оставио цео плен у Напуљу.

Наши омладинци су сада остали и без теоретске шансе за пласман у наредну рунду такмичења, а од интернационалне позорнице опростиће се у Београду против Пари Сен Жермена 11. децембра.

Наполи – Црвена звезда 5:3 (1:2)

Стадион: „Пасквале Јанело“

Судија: Шандор Сабо (Мађарска)

Стрелци: Перини у 15, Сарпорети у 48. и Гаетано у 70, 82. и 90+1. за Наполи, а Јочић у 3. (из једанаестерца), Бурмаз у 26. и Дедијер у 64. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Марино, Перини, Касела (Наполи), Стајић, Аџибаба, Миликић (Црвен звезда).

Црвени картон: Ненад Аџибаба у 75. минуту.

Наполи: Дандреа, Еспосито (од 14. Касела), Сенесе, Перини, Мецони (од 82. Гаета), Мићилио (од 62. Илуминато), Далесандро, Марино (од 62. Гаетано), Калвано, Саполети (од 82. Гуађани), Згарби.

Црвена звезда: Гордић, Кукољ, Миликић, Ераковић, Стајић (од 59. Дедијер), Аџибаба, Стојановић (од 87. Великић), Купусовић (од 83. Ајдиновић), Јочић, Терзић, Бурмаз (од 87. Бабић).

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета нов 28, 2018 at 22:32

Има „штофа“!
Браво дечаци!

Reply

Leave a Comment