Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

АБА У-19: Убедљив старт Звезде у Задру

Убедљива победа јуниора Црвене звезде на старту квалификационог турнира у Задру. Екипа Будућности савладана резултатом 87:52 уз 18 поена најефикаснијег Поповића. Вечерас црвено-бели поново на паркету, противник од 20.15 часова је екипа домаћина Задра.

Јуниорска екипа КК Црвена звезда мтс победили су екипу Будућност ВОЛИ 87:52 (20:16,19:8,23:14 И 25:14) на старту квалификационог турнира у Задру.

У дворани „Јазине” најефикаснији у екипи црвено-белих који су лако стигли до првих бодова, био је Поповић са 18 поена, Томашевић је додао 15, а двоцифрен учинак имали су и Ћојбашић са 13 И Живановић са 11 поена.

Црвено-бели су одиграли врло чврсто у одбрани, повели су са 7:0, а на полувремену су већ имали великих 39:24 ношени одличном игром Поповића И Томашевића.

И у другом делу виђено је мноштво одличних потеза, ниво игре у одбрани код црвено-белих није падао, иако је тренер Бојан Ђерић и честим изменама покушавао да распореди минутажу, и одмори играче за важан дуел са Задром, који се игра вечерас од 20.15 часова.

Црвено-бели су контролисали ритам, и само увећавали вођство, које је у другом полувремену расло и до 30+ поена.

На крају, убедљива и сигурна победа Црвене звезде мтс на турниру, који је отворен победом домаћина Задра над екипом Партизана 82:76.

КК Црвена звезда мтс: Карапанџић 10, Павићевић 4 + 7ск, Добрашиновић 2, Поповић 18, Манојловић 5,Радосављевић 4, Васић 3, Машић, Димитријевић 2, Томашевић 15,Живановић 11.

У трећој утакмици прве рунде играју Олимпија И Цибона, док екипа Црвене звезде мтс у четвртак од 20.15 часова игра против екипе Задра И тај меч умногоме може решити питање пласмана на прве две позиције на табели које обезбеђују пласма на завршни турнир.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment