Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Наступи млађих селекција хокејашког клуба

Док сениори одмарају од званичних наступа (њихове утакмице су на програму следећег викенда), млађе селекције хокејашког клуба Црвена звезда одиграће следеће утакмице овог викенда.

Јуниори ће у Београду, у оквиру ИХЛ такмичења, угостити екипу Бледа. Звезда улази као фаворит у овај дуел и надамо се да ће се пулени Ненада Милинковића опоравити од два прошлонедељна пораза од екипе Марибора и поново се вратити на победничку стазу. Мечеви ова два ривала играју се у суботу (1. децембар) од 18 часова и у недељу (2. децембар) од 16 часова и 30 минута.

Кадети, које предводи тренер Марко Јулоски, ће након тешког гостовања и два пораза против екипе КАЦ-а, имати још једно тешко гостовање. Овога пута наши оклопници играју против екипе ХД Хидра Јесенице (субота, 1. децембар), али верујемо да ће момци дати све од себе да се у најлепшем светлу представе јесничкој публици. Утакмица се игра са почетком од 11 часова и 15 минута.

Селекција до 12 година, млађи пионири, које предводи тренер Борис Данон, учествоваће овог викенда на турниру “Трофеј Београда” који се у суботу и недељу (1. и 2. децембар) игра на Новом Београду у леденој хали Пингвин. Распоред Звездиних утакмица је следећи:

субота: НС Старс (13 часова), Партизан (15:15 ч), Војводина (18:30 ч)

недеља: Марбо (10 ч)

После тога се играју утакмице за пласман.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment