Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеОбавештења

Нови реми ватерполиста

ПРИМОРАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 6:6 (1:2, 2:0, 3:1, 0:3)

Ватерполисти  Црвене звезде у оквиру 7. кола Регионалне А1 лиге гостовали су у Црној Гори екипи Приморца. Након ремија у „дербију“ и победе над ПОШК-ом, црвено-бели су остали још једном непоражени. Играли су са Приморцем нерешено 6:6.

Звездини ватерполисти су добро отворили утакмицу, Кристијан Шулц је довео црвено-беле у вођство. Да би још једним голом у наставку поставио коначан резултат прве четвртине 2:1 за наш тим. Домаћи су у наставку заиграли знатно боље и преокренули резултат. На полувреме се отишло са предношћу Приморца 3:2.

И трећу четвртину домаћи настављају у истом ритму, и са добром игром. Након тог периода игре резултат је био 6:3 за Приморац. Једини гол за Звезду постигао је Васић из петерца. И кад се чинило да је нови пораз на помолу, наши ватерполисти су заиграли одлично у последњем периоду игре, и са три гола дошли до изједначења. Прво је Танкосић смањио на 6:4, да би у финишу меча Перковић погодио за 6:5. Кристијан Шулц је у последњим секундама изједначио на 6:6 и тако донео Звезди веома битан бод.

Након трећег везаног доброг резултата Звезда се налази на 8. месту на табели, после 7. одиграних кола. У наредном 8 колу Црвена звезда гостује у Шапцу.

Базен: Котор. Судије: Синиша Матијашевић, Лазар Анђелић. Делегат: Иван Милош.

Приморац: Схубладзе, Драшковић, Црепуља(1), Петровић, Матковић, Гопчевић(3), Иванковић(1), Павличевић, Вишниаков(1), Гргуревић, Кријешторац(1), Мачић, Радоњић, Секулић. Тренер: Петар Вицо.

Црвена звезда: Краљ, Танкосић(1), Максимовић, Бурсаћ, Перковић(1), Васић(1), Битадзе, Жежељ, Илић, Поповић, Шулц(3), Радовић, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Дејан Савић.

Повезане вести

Leave a Comment