Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвено-бели владари Београда

После више од месец дана београдска публика ће поново имати прилику да са трибина гледа шампиона Србије. Повратак у престоницу био је повод да резимирамо учинак црвено-белих у граду на ушћу Саве у Дунав и дођемо до импресивних бројки.

Од доласка Владана Милојевића Црвена звезда обрила је бројне рекорде и постигла сијасет успеха. На прошлосезонско европско пролеће надовезала се јесен у Лиги шампиона, а интернационални подвизи пропраћени су успехом у Суперлиги.

 

Стратег црвено-белих тренер је са најбољим процентом успешности на првенственој позорници последњих деценија, а још импресивнији је учинак његових изабраника у Београду.

 

Црвена звезда је од почетка претходне сезоне одиграла 35 суперлигашких мечева у Београду и у њима остватила 31 победу и четири ремија. Бранилац титуле је тако кроз дуеле на осам београдских стадиона, без пораза, стигао до 97 од 105 могућих бодова уз 92,4% успешности. Невероватан успех додатни је подстрек уочи повратка домаћој публици, али и разлог више да звездаши у што већем броју у недељу од 18 часова дођу на стадион „Рајко Митић“.

 

На домаћем терену учинак Црвене звезде посебно је импресиван и износи 25 победа уз два нерешена исхода у 27 сусрета што представља 95,1% повојених бодова на домаћем терену.

Повезане вести

Leave a Comment