Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић једини кандидат за председника ФК Црвена звезда

Избори за председника ФК Црвена звезда улазе у завршну фазу. Рок за подношење пријава је истекао у поноћ и како сада ствари стоје никаквих изненађења неће бити.

Актуелни председник нашег клуба Светозар Мијаиловић једини је кандидат на предстојећим изборима, тако да је потпуно јасно да ће наставити са вођењем клуба. Мијаиловић је на позицији председника ФК Црвена звезда од 2014. године и током тог периода наш клуб је освојио три шампионске титуле, учествовао у групној фази Лиге Европе, обезбедио пролеће у Евро куповима, а у актуелној сезони је учесник групне фазе најелитнијег европског клупског такмичења. Уз све то дуг клуба је са 54 сведен на десетак милиона евра.

Право гласа на предстојећим изборима који ће бити одржани 8, 9. и 10. децембра имају сви чланови клуба уписани у књигу чланова.

Повезане вести

1 comment

Dejo дец 3, 2018 at 21:12

Puna podrska sadasnjoj upravi Crvene Zvezde ,samo jedno pitanje bih postavio kad ce Crvenu Zvezdu kupit jedna strana kompanija ili stranac ?,sigurno bi bilo ponuda jer Crvena Zvezda moze mnogo bolje od ovoga sada a veliku zaslugu za ovo ima trener Crvene Zvezde Milojevic

Reply

Leave a Comment