Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Без Крстичића у Суботици?

Фудбалерима Црвене звезде до краја јесењег дела сезоне остало је да одиграју још четири сусрета. Црвено-бели ће гостовати у Суботици екипи Спартака и Чукаричком на Бановом Брду, док ће на стадиону „Рајко Митић“ дочекати крушевачки Напредак и екипу ПСЖ-а у последњем 6. колу УЕФА Лиге шампиона. Тиме ће стићи до броја од чак 37 одиграних мечева за пет месеци колико је протекло од старта такмичарске сезоне.

Као резултат толиких мечева, великих напора и бројних путовања, у последњих двадесетак дана јавио се и низ повреда. Принудни одмор морали су да „користе“ Вујадин Савић, Филип Стојковић, Душан Јиованчић, Бранко Јовичић, Горан Чаушић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Никола Стојиљковић,…, а како сада стоје ствари дуел на Градском стадиону у Суботици мораће да пропусти још један стандардни првотимац.

Након сусрета са Вождовцем претходног викенда бол у задњој ложи осетио је и заменик капитена нашег клуба Ненад Крстичић и готово је извесно да неће конкурисати за састав у дуелу са Спартаком у Суботици. Крстичићу је неопходна пауза од неколико дана, али је процена да ће већ за викенд бити спреман када на наш највећи стадион стиже екипа Напретка из Крушевца.

Треба напоменути да Крстичић због сакупљених жутих картона неће моћи да конкурише за меч последњег кола Лиге шампиона када на стадион „Рајко Митић“ долази екипа француског ПСЖ-а.

Повезане вести

Leave a Comment