Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Боаћи и Чаушић одушевили основце

Фудбалери Црвене звезде провели су део дана у дружењу са школарцима, дан уочи гостовања Спартаку у Суботици (среда, 16 часова), у оквиру 19. кола Суперлиге.

Ричмонд Боаћи и Горан Чаушић посетили су Основну школу „Иво Андрић“ у Раковици и изазвали одушевљење скоро 300 стотине школараца.

Најмлађи црвено-бели навијачи нестрпљиво су чекали да се наши првотимци појаве у сали и онда је настао делиријум.

„Звезда, Звезда“ оздвањало је школом која носи име нашег нобеловца, а основци су непрестано скандирали и Боаћију и Чаушићу, којима осмех није силазио са лица.

И њима је пријала искрена, дечија емоција која не може да се сакрије, а коју су могли да осете. Уживали су док су седели у клупи и поделили су неколико стотина аутограма, а неизоставно је било и сликање са основцима за успомену.

Био је то свакако дан који ће основци заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају са најмлађим навијачима, свесни да дружењем са децом подстиче жељу за бављењем спортом, што је јако битно приликом одрастања.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о дану за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Иво Андрић“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment