Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен – Феноменална полусезона

Премијерна утакмица на реновираном стадиону у Суботици остаће запамћена по победи Црвене звезде од 3:1. Са два гола на овој утакмици нападач црвено-белих Ел Фарду Бен дошао је до бројке од 15 постигнутих погодака у свим такмичењима.

– Много је лакше када играмо на одличној,  брзој подлози. У оваквим условима можемо да покажемо своју карактеристичну игру. Лопта је ишла брзо, онако како ми волимо. Терен је перфектан, играли смо одлично, посебно у првом полувремену. Нападали смо и за кратко време постигли два гола. Такође смо имали неупоредиво  већи посед лопте. Све у свему, заслужено смо освојили нова три бода – рекао је Бен.

На мечу са Спартаком Бен је још једном показао да је неумољив са беле тачке.
– Много пута до сада сам рекао да сам сигуран у себе када спустим лопту на белу тачку. То се потврдило и данас. Код другог гола Симић ми је упутио одличан центаршут и није ми било тешко да затресем мрежу. Ово је можда и најбоља полусезона у мојој каријери. Још увек није готова полусезона, надам се са ћу повећати број постигнутих голова, да се нећу зауставити на овом.

Нашу екипу већ за три дана очекује наредна утакмица против Напретка.
– Сваки пут када изађем на терен осећам се све боље. Веома је битно и за тим и за мене што побеђујемо, додатно нам расте самопоуздање. Срећан сам због нових голова, а још задовољнији што смо освојили три нова бода. Имамо још доста утакмица за кратко време. Сада размишљамо само о Напретку и о томе како да наставимо победнички низ у домаћем шампионату – поручио је Бен.

Повезане вести

Leave a Comment