Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда и БИП продужили сарадњу

ФК Црвена звезда са задовољством саопштава да је продужена до сада врло успешна сарадња са Београдском индустријом пива (БИП).

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“, у четвртак, 6. децембра, потписан је уговор о сарадњи. Испред ФК Црвена звезда потпис на продужетак сарадње ставио је председник клуба Светозар Мијаиловић, а испред компаније БИП то је учинио генерални директор Александар Поповски.

Честитам нам годишњицу спонзорства. Што се тиче Црвене звезде, изгледа да се сарадња са БИП-ом поклопила у време великог успеха и пласмана у групну фазу Лиге шампиона, у којој смо остварили и победу над Ливерпулом. Плодоносно смо сарађивали у претходних годину дана. Продужење сарадње је велико признање компаније која у Црвеној звезди види могућност промоције својих производа, а за Црвену звезду је значајно што сарађује са компанијом која жели да преузме улогу коју је некада БИП имао у Србији, а и у региону. Београдској индустрији пива желим много успеха, да достигне врхове којима свака компанија тежи, као што Црвена звезда тежи да буде у друштву најбољих у фудбалском свету – рекао је Светозар Мијаиловић, председник ФК Црвена звезда.

Црвена звезда је тако добила још једног партнера са којим ће у будућности заједно табати стазе успеха.

Генерални директор Београдске индустрије пива Александар Поповски такође је истакао задовољство продужетком сарадње.

Уважени председниче, драги пријатељи, представници медија, искрено и велико ми је задовољство да озваничим(о) наставак сарадње између најуспешнијег фудбалског клуба у региону, клуба изузетне традиције, али и изванредне садашњости и лепе будућности, и Београдске индустрије пива која такође црпи снагу из традиције, историје и великог потенцијала који у себи садржи и носи бренд БИП. Веома сам срећан да протекла година, откако сарађујемо, представља јединствен период у историј Црвене звезде, у коме смо сведоци да су органзиација, знање, добра селекција и подршка навијача сигуран пут ка успеху. Надам се да ће Црвена звезда наставити са изванредним резултатима, освојити дуплу круну и сигуран сам подарити нам још један велики спортски дан, 11. децембра против Пари Сен Жермена, и да ћемо уживати као против Наполија и Ливерпула. Хвала и желим вам много среће – поручио је Александар Поповски.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment