Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiИнтервјуиНајновијеФудбал

Симић: Идеална увертира за ПСЖ

Вељко Симић је феноменалним ударцем са дистанце у 13. минуту најавио 18. суперлигашко славље шампиона Србије, а по завршетку утакмице није скривао задовољство због нове победе.

– Веома сам задовољан како је је све изгледало против Крушевљана. Напредак је веома квалитетна екипа, а ми смо успели два пута да је победимо резултатом 3:0 у једној полусезони. То довољно говори о нашем квалитету и нивоу фудбала који пружамо. Победа над Крушевљанима сада је иза нас, а предстоји нам дефинитивно дуел полусезоне. Направили смо идеалну увертиру у гостовање Пари Сен Жермена. Покушаћемо да одморимо , а онда да још једном одушевимо навијаче – истакао је крилни нападач.

Симић је новим поготком задржао корак за Беном, првим стрелцем тима, и водећим голом је најавио тријумф од 3:0 у 20. колу домаћег првенства.

– Одиграли смо уиграну акцију, добио сам фантастичан пас од Ебисилија, лепо шутирао и драго ми је да је све крунисано поготком. Радује ме победа и лични учинак. Верујем у себе, можда нисам очекивао да будем други стрелац тима, али свакако тај податак буди задовољство. Потрудићу се да дајем свој максимум и убудуће и да наставим да доприносим што боиљим резултатима екипе – рекао је Симић.

Извор:(ФК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment