Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Апел навијачима – Дођите што раније на ПСЖ

На капијама на источним и западним улазима стадиона „Рајко Митић“ за дуел Црвене звезде и Пари Сен Жермена (уторак, 21:00) у оквиру 6. кола групне фазе Лиге шампиона функционисаће нови начин уласка, па клуб овом приликом апелује на навијаче који имају улазнице за поменуте трибине да дођу што раније како би се избегле потенцијалне гужве.

Црвено-бела публика ће већ на утакмици са Парижанима, заказаној за уторак од 21 час, имати привилегију да до својих места дође кроз најмодерније капије какве су у функцији на неким од најсавременијих стадиона.

Иако је клуб унапређењем улаза подигао ниво безбедности, конфора и олакшао кретање навијача ка својим местима и излазу, овом приликом апелујемо на све звездаше који имају карте за источну и западну трибину да на стадион дођу знатно раније.

Чека нас још један спектакл у Лиги шампиона и испуњене трибине Маракане, па је препорука, како би се избегао евентуални застој на улазима, да навијачи дођу што је раније могуће како би се на време и удобно сместили.

Подсетимо, уградња модерних капија са такозваним „чешљевима“ почела је током новембра и представља само једно у низу унапређења која је клуб ове сезоне одлучио да предузме. Недавно је са радом почело и грејање терена које ће у уторак бити у функцији уколико буде неопходно, уређени су прилази, умивени су кров и спољна расвета на стадиону, а у току су још бројни радови међу којима изградња медико блока и кутка за навијаче.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment