Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен: Пружићемо максимум пред звездашима

Ел Фарду Бен, најбољи стрелац Црвене звезде у актуелној сезони, пред гостовање Пари Сен Жермена заказано за уторак од 21 час истакао је квалитет ривала, али и нагласио највише амбиције црвено-белих.

Сутрашњи меч је веома битан, али ће се у великој мери разликовати од првог. Поштујемо ривала, међутим, играмо пред својом публиком и, зашто да не, надамо се чак и победи. Пружићемо максимум како бисмо остварили још један добар резултат пред звездашима – рекао је Бен.

Због његове ефикасности ове сезоне, стрелац поготка за Звезду на претходној европској утакмици биће под посебним третманом дефанзиваца гостију. Упркос чињеници да је година на измаку била одлична, из перспективе нападача у првом плану је учинак колектива.

Најважније ми је да помогнем тиму и да стигнемо до победе. Као и сваком офанзивцу битно ми је да будем што ефикаснији. Пред сваки меч ми је жеља да будем стрелац, али ми је знатно битнији тимски учинак. Стекли смо значајно искуство као екипа, напредовали… – истакао је репрезентативац Коморских острва и ударна игла Црвене звезде.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment