Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Вандали уништавали аутомобиле током сусрета на Маракани

Синоћ су Београд и Србија присуствовали истинском фудбалском спектаклу. На нашем највећем стадиону гостовао је један од најбољих европских клубова са свим својим скупо плаћеним звездама. И док су истински љубитељи фудбала и спорта уживали, неодговорни појединци су креирали своју вандалску представу.

Како преноси портал „Србија Данас“ у време одигравања меча неодговорни појединци су оштетили неколицину возила који су били паркирани у близини стадиона ФК Партизан. Под предпоставком да су возила у власништву навијача Црвене звезде који су дошли да испрате истински спектакл, одређене скупине, за које нећемо да кажемо да су навијачи било ког клуба, избушили су гуме на већини возила. Превасходно су на мети била возила чије су регистрационе ознаке ван главног града, а власници су по завршетку меча били непријатно изненађени видевши да су им две, до три гуме избушене.

Овакав вандалски чин не дешава се први пут, али надамо се да ће надлежне службе реаговати и да се овакве ствари више неће догађати јер људи су дошла да уживаку у спортској манифестацији, а сигурно има и оних који су на стадион довели и малу децу, а деловањем вандала нису могли након сусрета да стигну до својих домова.

(извор/фото: „Србија Данас“)

Повезане вести

5 comments

dusan дец 12, 2018 at 23:40

mnogo ste ostri prema ljudima koji pate. oni su iz zagreba i svoje domovine nasilno premesteni u beograd. jedan bobek, cajkovski, glazer, brozovic, zebec…. predsednik tudjman… patili su zbog te nepravde i ovi frustrirani pojedinci i dalje pate. kada se srusi stadion jna, kada se vrate kuci u zagreb, sve ce biti u redu.

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir дец 12, 2018 at 14:27

Ove godine ovako, a dogodine, Boze zdravlja, zakupiti kokosinjac za parking da ljudi, lepo, na livadi ostave auta. Naravno, Vazura, Ilijev, Pantic i ekipa bi, u fluoroscentnim prslucima cuvali parking i odgovarali za, eventualnu stetu na kolima.

Reply
MILOS RANKOVIC дец 12, 2018 at 12:44

STA SAD NEZNA SE KO JE TO UCINIO,PA TO ZNAJU PTICE NA GRANI UHAPSI VODJE GROBARA I ETO TO ODGOVORA KLOSARI GROBARSKI ZAPAMTITE KAD STE ZADNJI PUT BILI PRVACI NAREDNU DECENIJU GLEDACETE ZVEZDU U LIGI SAMPIONA

Reply
Dejo дец 12, 2018 at 12:34

Treba da se otkriju izgrednici koji su ovo napravili i kazne sa maksimalnim kaznama da se ovakve stvari ne bi desavale vise treba da reaguje policija Srbije i da sudovi Srbije kazne ovakva nedela da se ne bi vise desavala a ako se ne rijesi ovo teska mrlja ce ostanut zato treba policija Srbije i sudovi Srbije konacno igrednike bilo kojeg incidetna na sportskim i ostalim prestavama zatvore iza resetaka na maksimalne kazne jer tako jaca pravna drzava Srbija

Reply
kastiljo дец 12, 2018 at 12:27

SLJAM

Reply

Leave a Comment