Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Нови мандат Мијаиловићу!

Светозар Мијаиловић добио је подршку већине гласача на изборима за председника ФК Црвена звезда чиме је почео његов други узастопни мандат на челу шампиона Србије.

Током тродневног гласања 8, 9. и 10. децембра, електронским путем или изласком на гласачко место, своју вољу су исказала 964 члана клуба, а подршку актуелном председнику пружила су 943 гласача.

Подсетимо, Мијаиловић је на одржаним изборима био једини кандидат, па су се звездаши заправо изјашњавали о поверењу актуелном председнику, а задовољство присталица српског шампиона радом актуелног руководства најбоље се осликава у подршци 97,8% гласача.

Такође, показатељ задовољства звездаша је и рекордна излазност која сведочи о изузетној подршци актуелном курсу црвено-белих.

– Захвалио бих се на великој подршци која је уједно част и обавеза. Срећан сам на прилици да наставим рад са тимом на који су сви звездаши поносни. Желим да у наредној години освојимо дуплу круну, а свим звездашима жеим здравље, срећу и да све чиме нису били задовољни оставе у овој, а све радости пренесу и увећају у наредној години – истакао је Мијаиловић.

Мијаиловићу је ово трећи мандат с обзиром на то да је на челу клуба био од 1987. до 1993. године, а на исту функцију се вратио 2014. године

Повезане вести

2 comments

Dejo дец 13, 2018 at 23:41

Cestitam ti Mijailovicu sto si opet postao presednik nase Crvene Zvezde ,nadam se da ces buduci presednice nase Crvene Zvezde pozvat bivse fudbalere da udju u nasu Crvenu Zvezdu bilo da se radi o skauting sluzbi ,marketingu ,upravi Crvene Zvezde ,znas dobro da je potrebno da se vrate bivsi igraci ja cu ti samo pomenut trojicu naprimjer Mihajlovic ,Jugovic ,Piksi Stojkovic itd

Reply
dusan дец 12, 2018 at 23:43

marioneta

Reply

Leave a Comment