У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ окончан је први од два предвиђена дана за добровољно давање крви, у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије.

Велики број људи и овом приликом се одазвао, па је прикупљено 160 јединица у 15. акцији „Црвено-бела крв“.

Тако је настављена успешна традиција помагања, а залихе крви су увек преко потребне.

Акција ће бити настављена и у петак, од 10 до 18 часова, исто у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, где ће сви звездаши имати прилику да још једном покажу велику срце и помогну онима којима је најпотребније.

Такође, и другог дана акције ће сви који дају крв добити ваучер који ће касније заменити за улазницу за вечити дерби у пролећном делу сезоне који ће бити одигран на Маракани.

Акција „Црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије сваки претходни пут је имала изузетан одзив и верујемо да ће тако бити и сада.
 
Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о