Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

„ONE TEAM“ – Сви смо ми један тим!

И ове сезоне кровна организација Евролиге у Барселони одлучила је да у 9. колу Еврокупа промовише социјални програм под називом ’’One Team’’. За КК Црвена звезда мтс, то је била утакмица са Брешом.

И ове сезоне кровна организација Евролиге у Барселони одлучила је да у 9. колу Еврокупа промовише социјални програм под називом ’’One Team’’.

За КК Црвена звезда мтс, то је била утакмица са Брешом.

’’One Team’’ већ годинама користи као алат моћ кошарке за интеграцију социјално угрожених у заједницу и подржава Специјалну Олимпијаду, поносног партнера програма ’’One Team’’.

Специјална Олимпијада промовише поштовање, прихватање у заједницу, инклузију и људско достојанство за људе са посебним потребама и све то кроз спортске активности.

Због тога, у среду су са нама били спортисти из Специјалне Олимпијаде Србије која је дугогодишњи партнер КК Црвена звезда мтс.

Излазак ових истинских хероја поздравило је пре 4500 гледалаца, и на тај начин одало признање животној промени која је била могућа захваљујући фантастичном пројекту ’’One Team’’, као и великом доприносу Црвене звезде у овом социјално-одговорном пројекту.

На полувремену утакмице спортисти Специјалне Олимпијаде Србије показали су своје кошаркашке вештине уз асистенцију чланова млађих селекција Црвене звезде мтс. На крају кошаркашког програма, ’’One Team’’ амбасадори су им уручили потписане дресове црвено-белих и Бреше. Испред нашег клуба дрес је уручио Огњен Добрић, који је заједно са Ристићем и Бероном, овогодишњи ’’One Team’’ амбасадор нашег клуба.

Сви смо ми један тим!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment