Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоНајновије

Финале Купа Србије у ватерполу за даме

У суботу 15. децембра са почетком од 20:45 часова очекује нас финале Купа Србије за ватерполисткиње. За први овосезонски трофеј у женском ватерполу бориће се екипе Палилуле и Црвене звезде.

Кроз лигашки део куп такмичења у којем су учествовале четири екипе Палилула и Црвена звезда су остварили најбоље резултате и сада ће одлучити о новом носиоцу куп трофеја. Бранилац трофеја је Црвена звезда која је претходне сезоне у финалу које је одржано у Бечеју савладала управо екипу Палилуле резултатом 8:7.

У актуелној сезони две екипе су се састале већ три пута. У 1. колу лигашког дела куп такмичења црвено-беле су на базену „Ташмајдан“ славиле резултатом 12:11, а затим су у само неколико дана ватерполисткиње Палилуле оствариле два тријумфа. Прво су у 4. колу Купа славиле резултатом 6:4, а затим и на првом турниру регионалне Триглав лиге резултатом 7:6. ОБа та меча одиграна су на базену „Милан Гале Мушкатировић“.

Захваљујући убедљивијој победи у лигашком делу Купа Србије екипа Палилуле је обезбедила да се финални меч одигра на њиховом базену „Ташмајдан“.

– Куп Србије за ватерполисткиње – финале:
Палилула : ЖВК Црвена звезда
Базен: „Ташмајдан“
Датум: Субота, 15. децембар
Почетак: 20:45 часова

Повезане вести

Leave a Comment