Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

СРЛС: Црвена звезда – Спартак Војпут

Само три дана након пораза у кикиндској дворани „Језеро“ рукометаши Црвене звезде дочекују суботички Спартак Војпут у сусрету 13. кола Супер рукометне лиге Србије.

Лошим издањем у других тридесет минута меча у Кикинди црвено-бели су прилично закомпликовали свој положај на суперлигашкој табели па су у дуелу са Суботичанима бодови императив како би се екипа укључила у борбу за једно у прва четири места која воде у плеј-оф када ће се у такмичење укључити и СЕХА лигаши Војводина и нишки Железничар.

У првом делу шампионата пулени тренера Ненада Перуничића савладали су Спартак Војпут у „Дудовој шуми“ резултатом 31:28 па се можемо надати да ће црвено-бели исти успех остварити и на домаћем паркету. Наши рукометаши са учинком од пет победа, три ремија и четири пораза и 13 освојених бодова тренутно заузимају пету позицију на табели. Са друге стране суботички „плави голубови“ налазе се два степеника иза нашег клуба са два бода мање. Док црвено-бели већ два кола не знају за успех (реми са Шамотом 25:25 и пораз од Кикинде 22:25), Спартак већ четири кола не зна за неуспех. Током тог периода савладали су Мокру Гору (31:21), Рудар Костолац (30:23) и београдски Обилић (28:24), а ремизирали су у Београду са Партизаном (30:30). Последњи пораз Спартак је доживео пре готово месец дана, 17. новембра у дуелу са Металопластиком у Шапцу 24:32.

Надамо се да ће црвено-бели успети да прекину низ лошијих резултата, али и да ће се издигнути из тренутних кадровских проблема и да ће преко потребним бодовима наставити јуриш ка горњем делу табеле.

– СРЛС, 13. коло:
Црвена звезда : Спартак Војпут
Дворана: „Шумице“
Датум: Субота, 15. децембар
Почетак: 18 часова

(фото: РК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment