Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – За тријумфалан крај године

Дошло је време за последњу утакмицу ове године. Наши фудбалери гостују Чукаричком у суботу (15 сати), а тренер Владан Милојевић је пред меч 21. кола Суперлиге рекао ….

– Чека нас последња, изузетно тешка утакмица у овом делу сезоне и у овој години. Гостујемо екипи која има најбољи континуитет игара од почетка првенства која није много мењала састав. Мој колега Симо Курнић јако добро ради посао што се види и по месту које Чукарички заузима на табели. Спремићемо се на најбољи могући начин и без обзира на временске прилике, верујемо да ћемо пружити максимум и надам се да ћемо завршити годину тријумфално како смо и почели – рекао је Милојевић.

Звезда на Баново брдо одлази са јесењом титулом, као лидер домаћег првенства са девет бодова више од другопласираног Радничког из Ниша, а шеф стручног штаба неће имати на располагању све играче.

– Нећемо рачунати на Милана Павкова. Има проблем са лигаментом, има оток и надам се да није озбиљније природе. Има још неколико ровитих играча и оних који су се жалили на повреду. Видећемо каква је тачно ситуација после тренинга. Чули смо да ће бити лоше време, нико не воли да игра по лошим и тешким теренима. И Чукарички и Звезда желе да играју фудбал, и ако време не буде добро, игра ће ићи у неком другом правцу.

Још једном се осврнуо Милојевић на учешће у Лиги шампиона, а представнике медија занимало је колико жали што ниједном није могао да рачуна баш на све адуте у елити.

– О свему томе ћемо причати од понедељка. Не можемо да размишљамо на такав начин, у смислу е да сми имали овог или оног играча… Нисмо имали ни времена, играли смо у ритму среда-недеља уз бројна путовања. Имам јако добар тим и пресрећан сам што је сваки играч пружио свој максимум и успевао да надокнади било чије одсуство. Покушавали смо и са ротацијама због повреда и замора, имали смо Родића који је дошао право са Мундијала без одмора. И када смо могли да предахнемо, бројни репрезентативци су одлазили да играју за своје земље. Постоји жал што нисам могао ниједном на све да рачунам, као тренер бих волео да увек могу да рачунам на све и да изаберем најбоље оружје за дату утакмицу.

Пред црвено-белима је после последње утакмица и зимски прелазни рок.

– У току такмичења не желим да причам о прелазном року, за нас је најбитнији дуел са Чукаричким и само о њему размишљам. После тога ћемо ми из спортског скетра сести и видиети шта нам је чинити. Током прелазног рока комуницирамо свакодневно, то је жива ствар. Нереално је причати о томе пре понедељка, играчи ће мало и одмарати, али за нас нема предаха јер се одмах спремамо за пролећну део – завршио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment