Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

А1 лига, 8. коло: Шабац – Црвена звезда

Као гром из ведра неба данас је одјекнула вест да је тренер Дејан Савић поднео неопозиву оставку на место шефа стручног штаба црвено-белих ватерполиста. Иако су сви изненађени овим догађајем, времена за размишљање нема јер црвено-беле у суботу 15. децембра очекује меч 8. кола регионалне А1 лиге.

Наши ватерполисти гостују у Шапцу истоименој екипи која је тренутно најбоље пласирани српски ватерполо клуб у регионалном такмичењу. Шапчани су у претходних седам мечева остварили три победе (Партизан Београд 12:10, ОВК ПОШК Сплит 12:6 и Приморац Котор 12:10) и четири пораза (Југ ЦО Дубровник 8:16, ХАВК Младост Загреб 3:19, Јадран Царине Херцег Нови 6:13 и Јадран Сплит 7:16) и са девет освојених бодова заузимају шесту позицију на табели А1 лиге. Са друге стране црвено-бели су победом над сплитским ПОШК-ом и ремијима са вечитим ривалом и Приморцем из Котора побегли са дна табеле престигавши управо Партизан и ПОШК.

Претходне сезоне две екипе су одиграле четири меча. У оквиру регионалне А2 лиге Црвена звезда је славила и у Београду (11:10) и у Шапцу (10:4), а исти исход био је и у оквиру Супер лиге Србије (15:7, 7:6). И поред те чињенице слободно се може рећи да су Шапчани фаворити у предстојећем сусрету, а на нашим момцима остаје да покажу да могу да се издигну из тренутне ситуације и пробају да дођу до бодова на Градском базену у Шапцу.

– Регионална А1 лига, 8. коло:
Шабац : Црвена звезда
Базен: Градски базен у Шапцу
Датум: Субота, 15. децембар
Почетак: 20 часова

Повезане вести

Leave a Comment