Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан и Терзић се дружили са ђацима

Наши фудбалери провели су део дана у дружењу са школарцима, дан уочи гостовања Чукаричком (субота, 15 часова), што је последња утакмица нашег клуба у овој години.

Овај пут су Милан Борјан и Алекса Терзић посетили Основну школу „Ћирило и Методије“ на Звездари и изазвали одушевљење више од 200 школараца.

Најмлађи Звездини навијачи нестрпљиво су чекали, чак и у школском дворишту, а када су наш голман и талентовани леви бек ушли у салу могли су и сами да се увере колико их малишани обожавају.

Девојчице и дечаци, па ни они старији нису крили осмех док су чекали да се фотографишу са играчима црвено-белим првотимцима, док су Борјан и Терзић стрпљиво седели у школским клупама и делили више стотина аутограма.

Није изостало ни неизбежно фотографисање, а осмеси основцима нису нису силазили са лица.

Борјан је раније стекао искуство у дружењу са ђацима, док је Терзић сада дебитовао у новој улози.

Био је то свакако дан који ће деца заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају и осете колико их деца воле, свесни да им дружењем подстиче жељу за бављењем спортом, што је јако битно приликом одрастања.

Ни приликом ове посете нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о дану за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Ћирило и Методије“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Повезане вести

Leave a Comment