Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоНајновије

Ватерполисткиње одбраниле Куп Србије

Финале Купа Србије за даме је завршено. По шести пут у историји клуба трофеј намењен победнику националног купа је завршио у витринама ЖВК Црвена звезда.

Палилула : Црвена звезда 4:5 (1:1, 0:1, 2:1, 1:2)

У веома кратком року наше девојке су два пута поражене од екипе Палилуле, али када је било потребно смогле су снаге и оствариле веома важну победу. Финални сусрет је био веома занимљив и у већем делу сусрета црвено-беле су биле у предности. Ватерполисткиње Палилуле једину предност имале су при резултату 3:2.

Пехар и медаље су предали председник ВСС Виктор Јеленић и Дејан Перишић.

Београд – Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 300. Судије: Путниковић и Јованчевић. Играч више: Палилула 4(0), Црвена звезда 4(2).

ПАЛИЛУЛА: Петровић, Попов, Митић, А.Милићевић, Трмчић, Рудић 3, Глушчевић 1, Д.Милићевић, Марков, Мандић, Миладиновић, Колашинац, Ђорђевић, Настић. Тренер: Јанковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Пантовић, Чегар 1, Мијушковић, Ђукић, Зелић, Миловановић, Новаковић 1, Капларевић 1, Илић, Теодоровић, Јаковљевић 1, Згоњанин, Мишковић 1. Тренер: Ивковић.

Повезане вести

1 comment

Gogi дец 16, 2018 at 04:18

Bravo devojke! 5 titula,6 kupova,5 duplih kruna,1 put vicesampioni Regionalne Lige,1 ucesce u LS,2 ucesca u Regionalnoj Ligi,dobar rad sa mladima i mnogo trofeja u mladjim kategorijama…Nas ZVK je postao najbolji u Srbiji i polako tezi tome da bude jedan od najboljih u regionu,a kasnije mozda i neki veci uspeh u Evropi kao muski VK sto je postigao pre 5-6 godina…Samo nastavite vredno da radite i bice jos uspeha i trofeja…

Reply

Leave a Comment