Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен: Незаборавна јесен!

Фантастичну полусезону изабраници Владана Милојевића крунисали су победом у последњој утакмици у 2018. години над екипом Чукаричког од 2:1. Наш нападач Бен уписао је нови погодак и помогао својој екипи да дође до новог тријумфа.

Било је јако битно да постигнем погодак у раном делу утакмице, знао сам да ће то донети мирноћу екипи. Можда је овај пенал био специфичан због залеђеног терена, али већ сам много пута окушао шут са те позиције. Добио сам шансу, искористио сам је и много сам срећан због тога. Могао сам да постигнем и други гол, жао ми је што нисам успео – рекао је Бен.

Иако је снег одлагао почетак утакмице неколико пута, по залеђеном терену наши фудбалери пружили су одличну партију.

Сви су видели да је терен био у лошем стању, заиста није било лако. Навикли смо на брзу подлогу, где лопта другачије одскаче него по овом терену и зато је било тешко да прикажемо нашу игру. Ипак, то није утицало много на нас. Фокусирани смо на терен, задатак нам је увек да остваримо тријумф, у каквим год условима да играмо. Мислим да смо данас пружили изузетно добру партију.

После 21. одиграног кола Суперлиге, као и утакмица Лиге шампиона и Купа Србије, Бен је најбољи стрелац у редовима црвено-белих.

Ова полусезона је била веома успешна, како за мене, тако и за моју екипу. Јако је битно да и после паузе задржимо феноменалну атмосферу која влада у нашим редовима, као и да наставимо са преданим радом. Верујем у своје квалитете, знао сам да ћу постићи доста голова, али нисам мислио да ћу бити најбољи у екипи. Ипак, најважније је да смо завршили овај део као први на табели, уз велику предност, није толико важно ко је колико голова дао – скромно је закључио Звездин нападач.

 

Повезане вести

Leave a Comment