Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаОдбојкаТрансфери

Одбојкашице Црвене звезде добиле велико појачање!

Ново појачање Црвене звезде је репрезентативка Србије Тијана Малешевић!

Тијана већ неко време тренира са екипом Црвене звезде, па су се клуб и прослављена одбојкашица договорили да у наредном периоду наступа за црвено-беле.

С обзиром на то да тренирам са Црвеном звездом већ дуже време лако смо се договорили око сарадње. Хвала Ани Аврамовић и управи клуба, као и тренеру Александру Владисављеву, који су ми допустили да тренирам са екипом све ово време након завршетка Светског првенства и да останем у форми. Пошто немам ангажман дошли смо на идеју да помогнем и да играм утакмице за Црвену звезду. Веома се радујем наступима за црвено-беле – изјавила је Малешевићева.

Своје велико искуство и знање Тијана ће пренети на наше младе одбојкашице.

Већ пар месеци тренирам са девојкама и спријатељили смо се. Верујем да ће и њима доста значити, као и Салету, пошто им на тренинзима доносим сигурност и искуство, где оне доста тога могу да виде и науче и радује ме што могу своје искуство да им пренесем – закључила је Тијана.

Тијана Малешевић игра на позицији примача сервиса. Рођена је 18. марта 1991. године у Ужицу. Са репрезентацијом Србије освојила је Светско првенство које је ове године одржано у Јапану. У својој богатој ризници, између осталог, има и две златне медаље са Европског првенства, сребро са Олимпијских игара 2016. године, као и сребро са Светског Купа 2015. Настуапала је за Јединство из Ужица, Волеро (Швајцарска), Пилу (Пољска), Простечјов (Чешка), Беледијеспор (Турска), Новару (Италија), Осаско (Бразил) и ЦСМ Волеј Албу (Румунија) са којом је прошле сезоне била финалиста Лиге шампиона.

Добро дошла Тијана!

Извор/фото: (ОК Црвена звезда)

 

Повезане вести

Leave a Comment