Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милуновић: Част и одговорност!

Црвена звезда је данас представила прво зимско појачање. Црвено-бели дрес са бројем 25, потписавши уговор на две и по године, задужио је штопер Немања Милуновић.

Добродошлицу искусном дефанзивцу на званичној промоцији у Љутице Богдана пожелео је спортски директор Митар Мркела.

– Задовољство ми је да представим прво појачање, играча којег смо дуго желели у нашим редовима. Верујем да ће његовим доласком наша чврста одбрана постати још јача – истакао је Мркела.

Високе амбиције и наду у успешну сарадњу није скривао ни нови фудбалер шампиона Србије.

– Част је и задовољство потписати уговор са Звездом. Последња два прелазна рока су текли разговори и пресрећан сам што сам коначно стигао на Маракану. Осећам и одговорност јер се очекује да клуб настави путем којим иде последње две године – изјавио је Милуновић.

Штопер који је претходно бранио боје БАТЕ Борисова управо приликом гостовања белоруског клуба доспео је у центар медијске пажње.

– Пред меч са Звездом саиграчи су ме прво питали за навијаче и атмосферу која влада на трибинама у Љутице Богдана. Колику снагу црвено-белима даје публика видело се у том дуелу, били смо под утиском првих 15 минута. Познат је значај навијача и верујем да ће нам и убудуће бити 12. играч.

Приликом промоције двадесетдеветогодишњег штопера Мркела је изразио интересовање и за Мирка Иванића, још једног играча БАТЕ.

– Био бих презадовољан да наставимо да сарађујемо. Са Мирком сам био саиграч три године у иностранству и током тог периода постао ми је више од пријатеља, као брат. Са друге стране, он има уговор са садашњим клубом и епилог зависи од Звезде и БАТЕ – открио је Милуновић.

Повезане вести

2 comments

Dejo дец 21, 2018 at 01:02

Dobro dosao u nasu Crvenu Zvezdu Milunovicu pa da pomognes nasoj Crvenoj Zvezdi da ne samo da se osvoji sampionska titula u Srbiji vec da se sledece godine kroz kvalifikacije pa ulazak u LS i prezimi u grupu LS nasa Crvena Zvezda

Reply
MILOS RANKOVIC дец 20, 2018 at 21:00

DOBRO DOSAO I SVE NAJBOLJE,TERZICU MISLIM DA TREBAS I SAVICA POD HITNO DA PRODUZI UGOVOR A NE DA TURCI TRABZON PRICA UZECE GA ZA SICU ISTICE MU UGOVOR ZA SEST MESECI,ON JE TO ZASLUZIO DOBAR JE MOMAK I TREBA NAM NEMA VISE ZA SICU NIKO DA ODE, A I SAM SAVIC DA IDES U SLABIJI KLUB NEGO STO JE ZVEZDA NIKAD NECES TAMO IGRATI LIGU SAMPIONA ONI SU PROSEK NEKA SREDINA TABELE

Reply

Leave a Comment