Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Лазић и Ненадић: Вредна победа, следи рад!

Кошаркаши Црвене звезде мтс вратили су се у недељу у јутрањим часовима из Загреба где су стигли до нове, 12.победе у АБА лиги. Црвено-белима следи рад у Београду, до утакмице 13.кола коју црвено-бели играју у недељу 30.12. против екипе Будућности.

Након још једне победе у регионалном такмичењу, своје утиске изнели су првотимци Немања Ненадић И капитен Бранко Лазић.

Одиграли смо добру утакмицу у Загребу, тренер и стручни штаб су нам до танчина указали на све што смо могли да очекујемо од добре екипе која је била и у доброј серији, и дибром моменту након победе прошлог викенда. Успели смо све то добро да спроведемо на терену, зауставили смо им најјаче оружје, шут за три поена и транзицју. Генерално, знали смо шта нас очекује и спремно смо дочекали меч. Наредну утакмицу играмо наредног викенда и имаћемо довољно времена да добро тренирамо и освежимо се за наредне утакмице – рекао је Немања Ненадић.

– Заслужена и убедљива победа, али смо велики посао одрадили већ са припремом ове утакмице. Касније смо све спровели у дело на терену, где смо инсистирали на стварима које нам доносе предност и успели да неутралишемо њихове шутере и играче који инсистирају на брзој игри. Одиграли смо добру одбрану у Загребу, и то је рецепт како у наредним мечевима који нас очекују. Имамо сада довољно времена које проводимо у Београду да тренирамо, санирамо мање повреде, освежимо се, јер нас чекају нове утакмице и друга фаза Еврокупа – изјваио је капитен црвено-белих Бранко Лазић.

Повезане вести

2 comments

Rs.cg дец 24, 2018 at 18:53

I Regland bi se malo rasteretio….

Reply
Rs.cg дец 24, 2018 at 18:52

Neznam koliko je realno ali mislim da bi Relly Ross bio dobro pojacanje na 1 i 2…posto je slobodan….pooozzz

Reply

Leave a Comment