Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноНајновијеФудбал

Зимски прелазни рок у Црвеној Звезди

Зимска пијаца се отвара 15.јануара и трајеће до 8.фебруара. Челници Црвене звезде не губе време и почелу су увелико да решавају ствари везане за зимски прелазни рок. Стратегија у овом прелазном року биће растерећење екипе и главни фокус биће на одласцима играча, као и продужење уговора кључних играча, упоредо са тим ради се и на довођењу играча на местима за које је направљена процена да су неопходна. Али ту не треба очекивати превише играча.

Познато је већ да је словак Ерик Јирка одавно завршен, а потписе су ставили и Немања Милуновић(штопер)  као и Милош Вулић(централни везни).  Звезда је још заинтересована за Милана Гајића из Бордоа као и за Мирка Иванића из БАТЕ-а. Са обојицом играча клуб је ушао у преговоре и ускоро можемо очекивати расплет. Прати се и неколико млађих играча из домаће лиге тако да до краја прелазног рока можемо очекивати бар један потпис неког перспективног играча који би био залог за будућност.

Милан Павков и Филип Стојковић су већ продужили и потписали нове уговоре, а план је да то исто учине и Борјан и Савић. А на листи приоритета да и на пролеће носе игру и дрес Звезде налазе се и Марко Марин и Лоренцо Ебисилио. Ел Фарду Бен може ићи само у случају јаке понуде која би задовољила обе стране, а жеља челника клуба је да и он на пролеће остане. Запажене игре наших првотимаца ове јесени привукле су пажњу многих клубова, тако да понуда немањка, и биће челници Звезде на испиту како да се изборе са тим. За Дегенека и Ебисилија су понуде већ одбијене, видећемо расплет у случају Вујадина Савића и Марка Марина. Савић има озбиљну понуду турског Трабзона.

Играчи који би први требали повући ногу из клуба су Милић и Крстичић. Обојица имају дозволу у случају задовољавајућих понуда да напусте клуб. Код Милића је ситуација прилично јасна и он скоро сигурно каријеру наставља у БАТЕ-у, док код Крстичића преговори су у току. Звезда има излазну клаузулу од 500.хиљада. За Крстичића интересовање је показао грчки АЕК и расплет се очекује у наредних пар дана.

Бранко Јовичић и Славољуб Срнић такође су играчи који могу напустити клуб у случају добре понуде. За Јовичића постоји интересовање из Италије, док је код Срнића још увек све отворено. За Мелега и Хајдина се још увек тражи решење, најреалнија опција за њих је позајмица, Војводина је у оптицају.

Играчи који код нас имају позајмњен статус су Сумаила, Кафу и Стојиљковић. Може се рећи да ниједан нису оправдали очекивања. Оно што је сигурно да ће са Сумаилом бити раскинута позајмица, Стојиљковић би требало да добије шансу за доказивање и на пролеће, док је са Кафуом ситуација неизвесна. Његова висока цена смањујуе простор за маневар.

Црвену звезду на пролеће очекује много мање утакмица, али и борба на два домаћа фронта. Дупла круна се намеће као приоритет, у шампионату је Звезда на добром путу и има 9.бодова више од Радничког и 15.више од вечитог ривала. Док трофеј у купу се већ дуго ишчекује и био би круна на успешну сезону.

 

Повезане вести

5 comments

MILOS RANKOVIC дец 25, 2018 at 13:06

KO MALO BOLJE PRATI FUDBAL I ZNA SHVATICE ODMAH STA SAVIC I KRSTICIC ZNACE ZVEZDI BRZO SE SALCBURG ZABORAVIO, KO MI KAZE DA JE BABIC BOLJI OD SAVICA TAJ FUDBAL NEZNA,BRZI JE BOLJI U SKOKU IZNOSI LOPTU NEMOZE DA SE POREDI PA I TRENER MILOJEVIC TAKO MISLI ZAR NE CIM SAVIC IGRA

Reply
josif дец 25, 2018 at 09:18

Svi mogu da idu,da budu prodati za sicu ili budu oterani samo cemo Stoiljkovica da uzgajamo kao retku biljku.Sramota je da Savicu i Krsticicu nisu ponudjeni bolji uslovi za produzetak saradnje i da mogu da odu za smesno obestecenje,zamisli Krle za 250 hiljada u grcku.Pa zvezda je za AEK Real Madrid,ali toliko o Terzicevih bajki kako sada posle prihodovanja od 50 miliona evra nemoramo da prodajemo za dzabe.pozz

Reply
окнарб дец 24, 2018 at 22:45

ДОВЕДИТЕ АЛЕКСУ ВУКАНОВИЋА

Reply
MILOS RANKOVIC дец 24, 2018 at 19:48

SVEMU LEPOM DODJE KRAJ,TOLIKE PARE SMO UZELI A NEMOZEMO SAVICU DA DAMO 500 000 GODISNJE,PA ON JE DRZAO ODBRANU,BOLJE PRODATI BABICA NEGO SAVICA,DALI STE TOLIKE PARE ZA KAFUA NERAZUMEM ,PRODAJETE RODICA PA KO DA IGRA LEVOG BEKA HAJDIN NEMOJTE NAS ZASMEJAVATI,MALI TERZIC JE ODLICAN ALI NEMA TU ISKUSTVA PRICA MRKELA TERZIC OCEMO DA OSTAVIMO EKIPU NA OKUPU A PRODAJETE KRSTICICA,JOVICICA,RODICA BENA AKO STIGNE PONUDA DA NERACUNAMO OVE STO SU MANJE IGRALI NEDAMO SAVICA BENA I RODICA DIZITE PLATE, A OVI STO SU MANJE IGRALI CAO MELEG BABIC SAMUILA JEVTOVICA KAFUA HAJDINA MILICA SRNICA STOILJKOVICA SAMO ZA NJIHOVE PLATE ODE PREKO MILION

Reply
Србин са Космета дец 24, 2018 at 17:02

Гајић одличан играч,Иванић је скупMислим да имамо довољно играча за средину терена,једино бих ту додао Вељка Николића,дечко“зна лопте“.

Reply

Leave a Comment