Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездин план зимских припрема!

Фудбалери Црвене звезде тренутно су на заслуженој паузи, а већ сад је познат план зимских припрема.

Шампион Србије током пролећа ће настојати да одбрани државни трон, али и да се после 12 година окити дуплом круном. Изабраници Владана Милојевића у припреме за изазове који им предстоје у 2019. години кренуће окупљањем у Београду 10. јануара, а четири дана касније отпутоваће у Терме Чатеж.

У добро познатој и већ традиционалној бази у Словенији црвено-бели ће се фокусирати на рад на физичкој припреми, и увертира у јачи ритам трајаће до 23. јануара за кад је заказан повратак у српску престоницу.

Звездини првотимци ће у Београду провести три дана, а 26. ће терене у Љутице Богдана заменити топлијим крајевима. Завршну фазу припреме за другу полусезону лидер Суперлиге одрадиће у Анталији, где ће имати и пет провера.
Црвено-бели ће у чувеном турском летовалишту бити смештени у хотелу „Регнум“ све до 9. фебруара када ће се вратити у Београд.

По повратку у Србију, наш тим имаће недељу дана да се адаптира на домаће услове и обави последње припреме пред званичну премијеру у 2019. коју ће пред својом публиком одиграти против Војводине

Повезане вести

Leave a Comment